Städdag 8 april

Lördag 8 april är det vårstädning på KKV GBG. Alla medlemmar uppmanas att dyka upp så vi kan piffa upp verkstan och snygga till den. Som vanligt kommer allt material som inte är uppmärkt och står på rätt plats att slängas eller gå till det allmänna, så se till att ta tillvara på dina prylar i god tid innan städningen.

Verkstäderna brukar inleda dagen med ett möte och det är ett utmärkt tillfälle att träffa de andra på verkstan och diskutera vad som borde ordnas och fördela arbetet. Förutom det så är det god mat som avslutning och generellt ganska trevligt. Se videon nedan från förra vårens städning.

Vi börjar klockan 10 och lunchen startar strax före 14.

SHARE IT:

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>