Kassör sökes!

Hallå där! Är du ekonomiskt sinnad med intresse för kultur?

Kassören i styrelsen på Konstnärernas Kollektivverkstad i Göteborg avgår till våren och vi söker en ny. Men kombinationen “intresserad av konst och ekonomi” är inte jättevanlig, så vi letar därför även utanför föreningen.

Att vara kassör i KKV GBG innebär inte att hantera fakturor och kvitton i första hand – det gör föreningens ekonomiassistent – utan uppdraget består mer i att a) hålla ett vakande öga på, och rapportera, den ekonomiska ställningen, b) bistå i budgetarbetet, c) delta i det månatliga styrelsearbetet, med ett möte i månaden ungefär. Ett skäligt arvode är knutet till uppdraget och dessutom ingår trevliga middagar i mötesrutinen!

Är du intresserad av att hjälpa en konstnärsdriven verkstad, eller känner någon som kan tänka sig detta uppdrag är du välkommen att höra av dig, antingen till undertecknad valberedare eller till Mateusz på KKV:s kansli: info@kkvgbg.se

Janne Stigland: jan.stigland@live.com
Valberedare, KKV GBG


Om föreningen
Konstnärernas Kollektivverkstad Göteborg är en idéell förening som bildades 1974 av en grupp konstnärer i samarbete med Göteborgs Kommun som sedan starten helhjärtat stött verksamheten. Nu finns 16 avdelningar som är öppna för yrkesverksamma konstnärer och konsthantverkare.

SHARE IT:

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>