Städdag lördag 30/9

Det är mindre än två veckor kvar, så se till att boka in lördagen 30 september för städdag på verkstan! Vi träffas vi som vanligt klockan 10 och snyggar upp. I våras var vi ganska många som städade och våra verkstäder behöver verkligen kärlek för att fungera, så se till att dyka upp. Om inte annat så är det ett utmärkt sätt att arbeta ihop några av de 10 obligatoriska timmarna för 2017.

Varje verkstad planerar själva hur de vill lägga upp arbetet, men vanligtvis startar dagen med verkstadsmöte och avslutas med lunch. Separata utskick kommer från verkstadsansvariga vad det lider.

Gjuteriet städar mest på fredag, men separat epost har gått ut till alla på den verkstan.

Som vanligt så kommer allt material som inte står på rätt plats att slängas eller gå till allmänningen, så om du vill vara säker på att ha dina undangömda plankor/stuvar/glasyrer kvar så tar du hand om dem innan dess!

SHARE IT:

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>