Grundkurs i emalj

Kurs fullsatt! Anmäl dig för att stå på reservplats!

emalj

När: 2021 – 29 nov – 3 dec
Var: KKV GBG, Sockerbruket 44, Emaljverkstan
Tid: Måndag–fredag: 09-16
Mål: Lära dig grunderna i emaljarbete
Deltagarantal: 6-10
Kostnad: 5550kr | Medlem i KKV GBG: 2775kr
Kursledare: Mia Frankedal 0702135504   frankedal@hotmail.com
Sista anmälan: Fredag 12 november kl 1200

Du får en bred kunskap om vad emalj är och alla dess möjligheter, både som konst i det offentliga rummet och som löskonst. Vi testar de flesta tekniker på olika storlekar av emaljerade plåtar. Vi går igenom och testar alla emaljens tekniker och möjligheter. Deltagarna arbetar med överföring av sina egna uttryck till emalj. Ett praktiskt kompendium passande för Emaljering på KKV ingår.

Kursdeltagarna har med egna föremaljerade plåtar eller köper grundade emaljplåtar (20×20cm eller 30×40cm) av kursledaren när kursen startar. Deltagarna har med egna mindre penslar, gärna med akrylborst. Allt annat material och färger ingår i kursen.

När du har gått en kurs på KKV kan du ansöka om medlemskap till verkstaden. Observera dock att fullgjord kurs inte garanterar att medlemskap beviljas. För mer info se medlemskriterier. Är du medlem i något KKV kan du “gå bredvid” en annan medlem ett antal gånger efter kursen, och på så sett öka dina chanser för en godkänd ansökan.

Om du har frågor rörande din faktura, kontakta ekonomi@kkvgbg.se
Om du har frågor om din anmälan, reservplats eller annat, kontakta kontoret: info@kkvgbg.se.

Kurser och Corona

Det är fortsatt viktigt att minimera risken för smittspridning och vi uppmanar alla kursdeltagare att tänka på följande:

  • I verkstäderna finns stationer med handsprit och engångshandskar som är fria att använda och vi rekommenderar att du regelbundet spritar eller tvättar händerna.
  • Tänk på att ta med egen skyddsutrustning om sådan behövs för kursen (glasögon, syrahandskar, visir, osv) – Hör med kursledaren vad de rekommenderar.
  • Håll avstånd till andra i verkstan så gott det går.
  • Stanna hemma om du är sjuk eller uppvisar symptom som hosta & feber.