Sedan hösten 2020 så har alla verkstäder på KKV GBG epostlistor (kallas även distributionslistor) där medlemmar kan maila inom en verkstad.

Listan administreras av kansliet och när du blir medlem i föreningen eller går med i en verkstad så lägger vi till din epostadress till de relevanta listorna. Du kan närsomhelst ta bort dig från en lista, men vi rekommenderar att du istället antingen filtrerar dina epost så att listmail hamnar i en specifik mapp, eller att du ställer in “sammanställda epost” där du bara får sporadiska utskick som slår ihop ett gäng med utskick till ett epost.

Du kan själv skicka till listan från samma epostadress som du använder till bokningen och det skickas då vidare till alla andra medlemmar på verkstan – beroende på vilken verkstad du mailar så kan det vara 20 eller 200 personer, så tänk på att inte skicka saker i onödan.

Om du vill avprenumerera eller har frågor om själva listan, skicka inte det till listan utan kontakta kontoret: info@kkvgbg.se.

När du svarar på ett epost så är det bara avsändarens adress som hamnar i mottagarfältet. Om du istället vill svara till hela listan så behöver du manuellt ändra adressen. Infosidan för alla maillistor ser liknande ut, så vill du läsa lite tips så ta en titt på t.ex. litografins sida: kkvgbg.se/mailman/listinfo/litografi_kkvgbg.se