Hyr en projektateljé

På KKV GBG kan man hyra en projektateljé när man behöver lite mer utrymme. För att hyra projektateljé måste man vara medlem på KKV GBG eller ett annat KKV, och man kan bli medlem bara för att hyra projektateljé. Bokning är bindande och sker via kontraktskrivning. Hyran debiteras månadsvis och nyttjandetiden är begränsad till 6 månader per 18-månaders period. Hyresperiod på 6 månader kan förlängas om ingen reservation finns, dock tidigast en månad innan påbörjad hyrestid gått ut.

För att se om en ateljé är ledig samt för att boka, kontakta kansliet: info@kkvgbg.se

Medlem i annat KKV (som också är med i KKV Riks) behöver ej ansöka om och betala för medlemskap i KKV Göteborg utan kan istället välja att hyra projektateljé för höjd månadshyra (+100kr/mån) genom sitt befintliga KKV-medlemskap.

Projektateljé 1 – med genomgång

32m², hyra 3800kr [ingen moms]

Fönster åt väster och ca 4m takhöjd. Finns på fjärde våningen med ingång från trapphallen. Genomgångsrum till Smyckesverkstan. En av väggarna består av nedmonteringsbar trävägg som delar av rummet mot “Projektateljé 2”.

Projektateljé 2

32m², hyra 4200kr [ingen moms]

Fönster åt väster och ca 4m till tak. Finns på fjärde våningen med ingång från grafikavdelningen. En av väggarna består av nedmonteringsbar trävägg som delar av rummet mot “Projektateljé 1″. Tillgång till vatten och diskbänk.

Hela Stora Projektateljén

57m² Hyra 7000kr [ingen moms]

Avdelningsväggen som skiljer åt “Projektateljé 1” och “Projektateljé 2″ kan monteras ned för uthyrning av hela lokalen. Notera att mellanväggen förvaras i projektateljén under hyrestiden och upptar ungefär 2m².
Rummet är egentligen 65m² men är genomgångsrum till Smyckesverkstan, därför debiteras bara för 57m². 6×9,5m, ca 4m till tak. Stora fönster åt väster. Tretexskivor på två väggar. Tillgång till vatten och diskbänk.

Vattenschaktet

24m² 4000kr [ingen moms]

4.4×5.4m och ca 4m takhöjd, fönster åt väster och norr, arbetsbänk och
hyllor finns. Ateljén finns på femte våningen.

Keramikplats – 2 stycken på våning 5

5m² 1200 [ingen moms]

Om du behöver en plats att arbeta med din keramik så kan du hyra en liten plats där du kan ha pågående arbeten – t.ex. får en drejskiva och arbetsbord plats.

Kursrummet

64m² 4000kr [ingen moms]

Kursrummet används främst för möten och kurser, samt som fotostudio, mörkrum, storformatsskrivare och vinylplotter. Rummet finns på fjärde våningen och är ett genomgångsrum till flera andra verkstäder.
Medlemmar som vill hyra rummet kan göra det för 200kr [ingen moms] per dag om rummet används som studio. För företag eller föreningar som vill hyra rummet tillämpas andra taxor, kontakta kontoret för offert.