15 verkstäder

På KKV GBG finns 15 olika verkstäder. Varje verkstad har en eller två medlemmar som är verkstadsansvariga som arbetar idéellt för att hålla verkstan igång. Verkstäderna är autonoma i hur de organiserar sig, och det är därför lätt att som medlem påverka hur arbetet ska skötas och vilka investeringar som behöver göras.

Kollektivverkstan ska erbjuda en professionell och fungerande arbetsmiljö, vilket innebär att det är varje medlems ansvar att städa efter sig och se till att lämna arbetsplatsen i gott skick och plocka undan sitt material. Om du inte städar efter dig så kan du faktureras en städavgift á 200kr ex moms, så se till att planera in städningen i din arbetstid.

När något går sönder eller behöver uppgraderas så ska detta meddelas till verkstadsansvarige så att vi så snabbt som möjligt kan åtgärda det. Om något går sönder på grund av normalt slitage så står så klart KKV för reparationerna. Skulle något gå sönder på grund av oaktsamhet eller okunskap så är dock medlemmen ersättningskyldig, varför vi uppmuntrar dig att försäkra dig om korrekt handhavande innan du påbörjar arbetet.

Våra verkstäder